SONETERAPI OG KROPPENS SPRÅK

Soneterapi er en manuell behandlingsmetode, kjent fra folkemedisinen langt tilbake i tid og er en av våre mest kjente og kjære metoder innen folkemedisin.

Soneterapi var en høyt verdsatt metode som de gamle egyptiske legene benyttet til å behandle sine klienter med, forteller veggbilder funnet i legen Ankmahors grav (død 2330 fKr) i Sakkara i gamle Egypt. Det var ingen hvemsomhelst som fikk behandling med soneterapi, men derimot konger og høytstående embetsmenn som fikk nytte av denne metoden som naturfolk har benyttet i uminnelige tider.

Soneterapi er en fantastisk behandlingsmetode, som hjelper kroppen til å øke sirkulasjonen ved massasje og trykk på soner, oftest på føtter, hender, ører og ansikt. Gjennom økt sirkulasjon bedres kroppens evne til å kvitte seg med avfallsstoffer. Vi kan sammenligne vår fysiske og psykiske helse med en elv som renner. Når elven er full av “rusk og rask”, hindres flyten, men får den flyte fritt, har elven god sirkulasjon og gjennomstrømming. Det samme gjelder vår fysiske og psykiske kropp.

Med økt sirkulasjon og gjennomstrømming, reduseres spenninger og blokkeringer og det oppstår flyt som er forutsetningen for en god hverdagshelse.

Gi deg selv en gave og bestill din behandling for å ta vare på deg.

Du kan bestille time til behandling på klinikk eller som hjemmebehandling (hjemme, på helsehus eller institusjon) - velg det som passer for deg.
Klinikk-time: Benytt “knappen” nedenfor.
Hjemmebehandling: Send oss en melding på hei@eihra.no

Eihra tilbyr individuell behandling og egne kurs i soneterapi.
Ønsker du å arrangere kurs i soneterapi der du bor, så ta kontakt på hei@eihra.no.

Marianne Vigtel Hølland

Slow Design Studio is a creative studio, working to counteract fast life and the disappearance of local traditions. Through a Slow approach to design and communication, I want to promote reflection and a more conscious approach to how the everyday choices you take has consequences, for yourself and others. Slow Design is not a pace, it is a mindset.

http://www.slowdesign.no
Forrige
Forrige

ØREAKUPUNKTUR - EFFEKTIVT OG ENKELT

Neste
Neste

NADA AKUPUNKTUR