ØREAKUPUNKTUR - EFFEKTIVT OG ENKELT

Øreakupunktur er en manuell behandlingsmetode som tilhører de gamle tradisjonene kjent fra folkemedisinen langt tilbake i tid. I Europa har ørebehandling røtter helt tilbake til Hippokrates (ca 400 f.Kr) og oldtidens medisin. I Kina er punkter i øret og på kroppen kjent fra Den Gule Keisers Klassiker om indre medisin (Huang Di Nei Jing) og i India fra vedaene med Suchi Veda, som omtaler øreakupunktur og punkter i øret.
I moderne tid er utviklingen av øreakupunktur kjent via den franske legen Dr. Paul Nogiers auriculoterapi.

Øret har som en del av soneterapien, sitt eget sonesystem og “språk” som forteller hva som foregår på innsiden - det handler om å lære seg “språket”.

Metoden benytter ørenes sonesystem hvor det kan benyttes akupunktur med nåler eller pressur med magneter, frø eller med massasje for å øke sirkulasjonen.
Øret er lett tilgjengelig og øreakupunktur er derfor en veldig anvendelig og enkel metode som vi kan benytte nårsomhelst og hvorsomhelst, akutt eller forebyggende. Vi trenger hverken benk eller å kle av oss for å ble behandlet med denne effektive metoden.

Eihra tilbyr individuell behandling i øreakupunktur og NADA akupunktur og egne kurs i øreakupunktur.
Ønsker du å arrangere kurs i øreakupunktur der du bor, så ta kontakt på hei@eihra.no.

Marianne Vigtel Hølland

Slow Design Studio is a creative studio, working to counteract fast life and the disappearance of local traditions. Through a Slow approach to design and communication, I want to promote reflection and a more conscious approach to how the everyday choices you take has consequences, for yourself and others. Slow Design is not a pace, it is a mindset.

http://www.slowdesign.no
Forrige
Forrige

GOD HVERDAGSHELSE - HVORDAN?

Neste
Neste

SONETERAPI OG KROPPENS SPRÅK