GOD HVERDAGSHELSE - HVORDAN?

God hverdagshelse - hva er det for deg?

En god hverdagshelse er når vi kjenner oss friske, glade, bevegelige og fulle av energi, og er noe jeg vil tro alle - uansett alder ønsker seg.

For å oppnå en god hverdagshelse er vi avhengig av en god sirkulasjon som gir næring til alle deler av kroppen, både fysisk, mentalt og emosjonelt.
Se for deg vannet i en elv som renner uhindret - det gir god flyt. Dette bildet kan vi også benytte på sirkulasjonen i kroppen vår. Når flyten og sirkulasjonen av energi og væsker er uhindret, gir det optimal tilførsel til alle deler av kroppen. Noe som gjør at vi nettopp kjenner oss friske, glade, bevegelige og fulle av energi!

Så hvordan kan vi oppnå en uhindret og god flyt?

Hver dag utsettes vi for påvirkninger som kommer utenfra og innefra. Alt vi gjør, opplever, tenker og føler påvirker oss og dermed flyten - noe som er helt normalt.

Hvis vi aldri tar oss tid til å “tømme den indre søppelbøtta” i form av hvile, refleksjon, bevegelse, og ikke minst regelmessig “kroppslig og emosjonell service”, blir det opphopning!
Du kan jo selv tenke deg hvordan det vil se ut der du bor eller jobber, hvis du bare fyller på og fyller på….. og søppelbøtta aldri blir tømt…..!

Det er et godt bilde på hvordan det kan oppstå opphopninger i kropp og sinn dersom vi aldri tømmer “den indre søppelbøtta”!

Etterhvert blir “buffertsystemene” fulle og hvor i allverden skal avfallet ta veien da? Jo da blir det sendt videre til bindevevet. Det vevet som binder alt i kroppen sammen - som finnes rundt alle muskler, organer…..

Resultatet blir dårligere sirkulasjon med plager som stivhet, muskelspenninger, leddsmerter, “vondter”, fordøyelsesplager, dårligere hukommelse, humøret synker, vi blir fortere slitne, søvnproblemer, lite energi, vi tåler mindre påkjenninger og etterhvert kan vi utvikle sykdom.

Hvordan kan jeg tømme den “indre søppelbøtta?”

Vi er nøye med å sende bilen vår på service, så vi kan stole på at den fungerer optimalt. Slik er det også med kroppen vår. Den trenger regelmessig “service” så vi beholder vår gode helse gjennom god flyt både fysisk, emosjonelt og mentalt.

En behandling en gang i måneden som en regelmessig service er en god investering i helsa vår. Det er viktig når du er frisk, men ennå viktigere når du kjenner at noe ikke er som det skal.
Jo raskere du tar tak i ubehaget, jo enklere er det å gjenopprette en god helse og unngå at tilstanden blir kronisk.

Uansett hvordan du har det, er det aldri for sent å tømme den “indre søppelbøtta” for å oppnå en bedre hverdag.

Eihra tilbyr individuelle konsultasjoner, veiledning og behandling, yogatimer, kurs og events for forståelse for kroppens språk som hjelp til god hverdagshelse.
Vi svarer gjerne på dine spørsmål så ta kontakt med oss på hei@eihra.no.

 
Forrige
Forrige

ER BEHANDLING NOE FOR MEG?

Neste
Neste

ØREAKUPUNKTUR - EFFEKTIVT OG ENKELT